iSide tips

5 tips om de online groei van jouw merk te doen toenemen
| Hoger rendement

Bedrijven spenderen veel tijd en geld aan marketing om zo het succes van hun producten en/of diensten op te krikken. Vroeger, toen we op tv en print adverteerden, hadden we geen andere optie dan te hopen op de best mogelijke resultaten. Nu kunnen we dankzij online marketing onze reclame in real-time opvolgen en aanpassen voor betere prestaties – en dit …

Open-source websites
| Websites

Open-source is een term die steeds vaker gebruikt wordt tegenwoordig. Meer en meer bedrijven kiezen voor bijvoorbeeld een open-source website. Maar wat is open-source eigenlijk? Is open-source wel veilig? En heb je nog wel controle over je eigen website? Waarom kost de ontwikkeling van een open-source website nog altijd geld?

| Zoekmachines

Zoekmachine Bing gaat grote wijzigingen doorvoeren in de presentatie van zijn zoekresultaten. Zo wordt er een volledige ruimte gereserveerd voor sociale netwerken en wordt ook de Universal Search uitgebreid in de verf gezet.

| Google AdwordsOnline marketingZoekmachine optimalisatie (SEO)

Het grootste misverstand in zoekmachinemarketing is dat organische zoekresultaten (SEO) en gesponsorde zoekresultaten (SEA) volledig gescheiden kanalen zijn. Vanuit het perspectief van de bezoeker is dit namelijk dezelfde: alle zoekresultaten worden immers op dezelfde pagina weergegeven. De strategie van SEO en SEA moet dus op elkaar afgestemd zijn, net als de doelen die worden nagestreefd.

| Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wanneer iemand een pagina van uw website opvraagt die niet (meer) bestaat, zal de server waar uw website op staat, een zogenaamde 404-foutmelding geven. De 404-foutmelding betekent dus zoveel als dat de pagina niet gevonden kon worden en resulteert meestal in de melding ‘De pagina kan niet gevonden worden’. Hoe gaat u hier het best mee om als website-eigenaar, ook …

| Online marketing

We zien het nog te vaak: er wordt budget uitgetrokken voor het maken van een website, maar daarbij wordt geen rekening gehouden met de marketing er van. Veel mensen gaan er van uit dat wanneer een website gebouwd is, het daarbij stopt. Maar dan begint het eigenlijk pas!

| iSide

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Daarom wensen wij iedereen een energierijk 2012! Voor iSide begon het nieuwe jaar net iets specialer. Wij zijn namelijk verhuisd van Antwerpen naar Vlaams-Brabant. Vanuit ons nieuwe kantoor blijven we uiteraard de dienstverlening bieden die u van ons gewend bent. Bovenaan in Google? Een nieuwe of verbeterde website? Wij zijn de partner waar u …

| Zoekmachines

Google verstopt nog wel eens ‘paasei’ (Easter Egg) en wie em vindt, krijgt iets leuks te zien. Het laatste paasei is ‘Let it snow‘. Wie ‘Let it snow’ intikt als zoekterm op Google komt direct in de winterstemming: de sneeuwvlokjes dwarrelen over het scherm en langzaam vult het scherm zich met sneeuw.

| Zoekmachines

Was het al een tijdje mogelijk om Google te gebruiken als rekenmachine, vanaf nu is het ook mogelijk om wiskundige grafieken te tekenen met de zoekmachine. Erg handig voor iedereen die veel met wiskunde bezig is, al dan niet vrijwillig, beroepsmatig of als student.