Professionele WordPress website-ontwikkeling

U wilt een professionele WordPress website laten bouwen? Dan bent u bij iSide aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en zijn gespecialiseerd in WordPress.

Wij zijn WordPress expert

Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij bedrijven bij het bouwen van websites, hoofdzakelijk in WordPress. Ondertussen hebben wij ons gespecialiseerd in WordPress en daarom durven wij onszelf gerust “WordPress expert” te noemen.

Of bel vrijblijvend met +32 (0) 2 880 80 90

Houd controle over uw website

Zelf controle houden over wat er op uw website staat? Onze WordPress websites kenmerken zich door hun flexibiliteit zodat u zelf eenvoudig aanpassingen kunt maken. Wij zijn specialisten die gaan voor nét dat stapje extra.

Online beter vindbaar met WordPress

U wilt online beter vindbaar worden in zoekmachines zoals Google? Door onze jarenlange ervaring in zoekmachine-optimalisatie weten wij wat belangrijk is. Daarom bouwen wij uw website zodanig op dat deze optimaal vindbaar is.

Een website die past bij uw bedrijf

U wilt dat uw website past bij uw bedrijf en dat u de concurrentie voor blijft. Want alleen zo kunt u meer en betere klanten aantrekken. Wij maken slimme WordPress websites met oog voor detail die bezoekers aanzetten tot actie.

Wordpress: voorbereid op de toekomst

U wilt zich kunnen focussen op waar u goed in bent: ondernemen. Daarom maken wij uw website zodat u er geen omkijken naar hebt en volledig voorbereid bent op de toekomst. En uiteraard is uw website ook goed te bekijken op smartphone en tablet, responsive noemen ze dat.

Ook een slimme WordPress website?

Of bel vrijblijvend met +32 (0) 2 880 80 90

Hoe werkt dat juist, een WordPress website bouwen?

Onze aanpak voor een resultaatgerichte website

1) Strategie

Het succes van een website staat of valt met een gedegen strategie. Aan de hand van uw wensen wordt een richting bepaald dat als basis dient voor zowel het grafische als functionele aspect van de website.

2) Content & Structuur

De strategie vertaalt zich in een heldere structuur waarin alle content een duidelijke plaats krijgt. Dit zorgt er voor dat zowel bezoekers als zoekmachines gemakkelijk hun weg vinden op de website. Afhankelijk van de omvang, werken we in deze fase wireframes uit.

3) Grafisch ontwerp

Het grafisch ontwerp benadrukt de structuur van de website. We presenteren een versie aan de klant waaruit vaak nog aanpassingen of specifieke wensen naar voren komen. Uiteraard houden we rekening met de gewenste look-and-feel, zoals uw bestaande huisstijl.

4) Technische implementatie

Nu bekend is hoe de website er uit komt te zien en welke functies nodig zijn op elke pagina, bouwen we hiervan een technisch werkende website. Dit koppelen we direct aan het gewenste beheersysteem (CMS), zoals WordPress of Magento.

5) Testen

Wij leveren de website op op een online testomgeving. Hier kunt u alles uitgebreid testen en de website volledig klaarmaken voordat hij zichtbaar is voor iedereen. Meestal signaleren we hier nog enkele aanpassingen of verbeteringen.

6) Oplevering

De website wordt geïnstalleerd op de server en is vanaf dat moment online! We zorgen voor een vlotte overgang waarbij de oude pagina’s doorverwijzen naar de correspon-derende nieuwe pagina’s. Ook koppelen we direct een statistiekenpakket zoals Google Analytics.

Tevreden klanten

Zij kozen al voor een slimme WordPress website

Nattou

Een internationale website waarmee de emotie van het Nattou merk overgebracht wordt. Naast het presenteren van de catalogi bevat deze website ook een webshop en kunnen knuffels gepersonaliseerd worden.

Sauna Lagune

Een geanimeerde website voor een wellness en sauna met contactmogelijkheden en de mogelijkheid om cadeaubonnen te bestellen. Inclusief integratie met extern reservatiesysteem.

Bedrijvencentrum Zennevallei

Een meertalige website waarop alle aspecten van het bedrijvencentrum een plaats hebben. Gekoppeld met een optimalisatie zorgt dit voor veel extra aandacht voor de kantoren en opslagruimtes.

Ja, ik wil ook een WordPress website

Of bel 02 / 880 80 90 voor een vrijblijvend gesprek.