Website voor schilders

Voor schilders is een website tegenwoordig steeds aantrekkelijker om nieuwe klanten te bereiken. Ondanks dat het internet wereldwijd is, wordt lokaal gevonden worden steeds belangrijker. En hoe gaat dat makkelijker dan met een website? Als schilder is het belangrijk om makkelijk vindbaar te zijn met een opvallend en representatieve website. Laat zien wie u bent, wat u aanbied en wat mensen van uw werk kunnen verwachten.

iSide ondersteunt schilders en schilderbedrijven bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website.

Waarom een website?

Als schilder is het belangrijk om bereikbaar te zijn d.m.v. een website. Laat zien welke producten en diensten u levert en bovenal: waarom klanten voor u moeten kiezen en niet voor de concurrentie. Toon een overzicht van uw voorbije projecten en overtuig potentiële klanten van uw kwaliteit en vakmanschap. We begrijpen dat u vooral lokaal werkt en bij de inrichting van uw website houden we daar al rekening mee. Toch liever in een bredere regio vindbaar, ook dat is mogelijk.

Waarom iSide?

Wij hebben reeds vele jaren ervaring met het bouwen van websites voor lokale en minder-lokale bedrijven. Daarom weten wij precies welke elementen belangrijk zijn op de website van een schilder.
iSide onderscheidt zich door een transparante aanpak, gericht op resultaat in de vorm van nieuwe klanten voor uw zaak.
Geen langlopende contracten, geen verborgen kosten. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Website voor een schilder nodig?

Laten we eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Wij bouwden reeds vele gebruiksvriendelijke websites

Travel2Galaxy Reisorganisatie

Een moderne reisorganisatie die een nieuwe vorm van reisaanbiedingen introduceert. Wij ontwikkelden de website zodat de reizen én vliegtickets direct online geboekt kunnen worden. En achteraf kijk je op de website terug naar de foto's.

Stars and Stories

Een moderne website voor een snel groeiend bedrijf dat online beoordelingen aanbiedt. iSide ontwikkelde een flexibele oplossing in Wordpress waarmee snel en eenvoudig aanpassingen gemaakt kunnen worden.

Caffè Zarazzo

Het parallax ontwerp van de website zorgt voor een interactieve en moderne uitstraling, terwijl de verbeterde contactmogelijkheden zorgen voor meer aanvragen via de website.

Benieuwd hoe wij uw website resultaatgericht maken?

We leggen dit graag uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90