Website voor winkeliers & retail

Voor winkeliers & retail is een website de dag van vandaag steeds vaker een aanrader om nieuwe klanten naar de winkel te trekken. Ondanks dat het internet wereldwijd is, wordt lokaal gevonden worden steeds belangrijker. Dit is het makkelijkst te bereiken met een website. Als winkelier of retail is het belangrijk om online aanwezig te zijn met een uitgebreide webshop. Laat zien wie u bent en welke producten u aanbied.

iSide ondersteunt winkeliers en retail bedrijven bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website.

Waarom een website?

Als winkelier of retail is het belangrijk om online aanwezig te zijn met een uitgebreide webshop. Laat zien welke producten en diensten u levert en bovenal: waarin u zich onderscheidt van de concurrentie. Toon een overzicht van uw producten en overtuig potentiële klanten om voor u te kiezen. We begrijpen dat u vooral lokaal werkt en bij de inrichting van uw website houden we daar al rekening mee. Toch liever in een bredere regio vindbaar, ook dat is mogelijk.

Waarom iSide?

Wij hebben reeds vele jaren ervaring met het bouwen van websites voor lokale en minder-lokale bedrijven. Daarom weten wij precies welke functionaliteiten belangrijk zijn op de website voor winkeliers & retail. iSide onderscheidt zich door een transparante aanpak, gericht op resultaat in de vorm van nieuwe klanten voor uw winkel.
Geen langlopende contracten, geen verborgen kosten. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Website voor een winkel of retail bedrijf nodig?

Laten we eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Wij bouwden reeds websites voor winkeliers & retail bedrijven

Workx advocaten

De moderne aanpak van dit nieuwe advocatenkantoor vroeg om een eigentijdse website die goed gevonden wordt in Google. Ondertussen vonden al vele klanten de weg naar Workx via internet.

Eneco eMobility

Voor Eneco eMobility ontwikkelden wij een energieke website om de laadpalen voor elektrische auto's in de markt te zetten. Omdat er nog veel vragen zijn over dit onderwerp werd de website voorzien van een interactieve chatbot.

Sauna Lagune

Een geanimeerde website voor een wellness en sauna met contactmogelijkheden en de mogelijkheid om cadeaubonnen te bestellen. Inclusief integratie met extern reservatiesysteem.

Benieuwd hoe wij uw website resultaatgericht maken?

We leggen dit graag uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90