Website voor kinesist & fysiotherapeut

Een website voor een kinesist & fysiotherapeut is een leuke touch om nieuwe klanten online aan te trekken. Steeds meer mensen gaan op zoek naar een kinesist of fysiotherapeut online. Als kinesist of fysiotherapeut is het dan belangrijk om aanwezig te zijn met een nette website waarop de verschillende diensten uitgebreid worden uitgelegd.

iSide ondersteunt kinesisten en fysiotherapeuten bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website.

Waarom een website?

Als kinesist & fysiotherapeut is het belangrijk om online aanwezig te zijn met een overzichtelijke website. Laat zien welke diensten en behandelingen u aanbied en bovenal: de positieve reviews van uw behandelingen. Toon een duidelijk overzicht en overtuig potentiële klanten van uw professionaliteit.
We begrijpen dat u liefst lokaal werkt en bij de inrichting van uw website houden we daar ook rekening mee. Toch liever in een bredere regio vindbaar? Uiteraard is dat ook mogelijk.

Waarom iSide?

Wij hebben reeds vele jaren ervaring met het bouwen van websites en we werkten reeds voor verschillende kinesisten en fysiotherapeuten. Daarom weten wij precies welke elementen belangrijk zijn op de website van een kinesist & fysiotherapeut.
iSide onderscheidt zich door een transparante aanpak, gericht op resultaat in de vorm van nieuwe klanten voor uw schrijnwerkerij.
Geen langlopende contracten, geen verborgen kosten. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Website voor een kinesist of fysiotherapeut nodig?

Laten we eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Wij bouwden reeds websites voor kinesisten en fysiotherapeuten

Sauna Lagune

Een geanimeerde website voor een wellness en sauna met contactmogelijkheden en de mogelijkheid om cadeaubonnen te bestellen. Inclusief integratie met extern reservatiesysteem.

Rijwielen De Meester

Meerdere websites binnen één geïntegreerde Magento webshop installatie. Omdat online steeds belangrijker is, was een professionalisering nodig om de klant beter van dienst te zijn en om zelf flexibel te zijn in het onderhoud van de website. Zie ook eFietsExpert.be

Stars and Stories

Een moderne website voor een snel groeiend bedrijf dat online beoordelingen aanbiedt. iSide ontwikkelde een flexibele oplossing in Wordpress waarmee snel en eenvoudig aanpassingen gemaakt kunnen worden.

Benieuwd hoe wij uw website resultaatgericht maken?

We leggen dit graag uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90