Website voor kinesist & fysiotherapeut

Een website voor een kinesist & fysiotherapeut is een leuke touch om nieuwe klanten online aan te trekken. Steeds meer mensen gaan op zoek naar een kinesist of fysiotherapeut online. Als kinesist of fysiotherapeut is het dan belangrijk om aanwezig te zijn met een nette website waarop de verschillende diensten uitgebreid worden uitgelegd.

iSide ondersteunt kinesisten en fysiotherapeuten bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website.

Waarom een website?

Als kinesist & fysiotherapeut is het belangrijk om online aanwezig te zijn met een overzichtelijke website. Laat zien welke diensten en behandelingen u aanbied en bovenal: de positieve reviews van uw behandelingen. Toon een duidelijk overzicht en overtuig potentiële klanten van uw professionaliteit.
We begrijpen dat u liefst lokaal werkt en bij de inrichting van uw website houden we daar ook rekening mee. Toch liever in een bredere regio vindbaar? Uiteraard is dat ook mogelijk.

Waarom iSide?

Wij hebben reeds vele jaren ervaring met het bouwen van websites en we werkten reeds voor verschillende kinesisten en fysiotherapeuten. Daarom weten wij precies welke elementen belangrijk zijn op de website van een kinesist & fysiotherapeut.
iSide onderscheidt zich door een transparante aanpak, gericht op resultaat in de vorm van nieuwe klanten voor uw schrijnwerkerij.
Geen langlopende contracten, geen verborgen kosten. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Website voor een kinesist of fysiotherapeut nodig?

Laten we eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Wij bouwden reeds websites voor kinesisten en fysiotherapeuten

Bedrijvencentrum Zennevallei

Een meertalige website waarop alle aspecten van het bedrijvencentrum een plaats hebben. Gekoppeld met een optimalisatie zorgt dit voor veel extra aandacht voor de kantoren en opslagruimtes.

Breinwave

Een moderne website die perfect aansluit bij de huisstijl van Breinwave. iSide ontwikkelde een flexibele website in Wordpress waarop eenvoudig aanpassingen gemaakt kunnen worden.

True webspace & workspace

Een flexible website met een hoge positie in Google. iSide ging de uitdaging aan en met succes: een Wordpress website voorbereid op de toekomst en vindbaar voor alle belangrijke zoektermen.

Benieuwd hoe wij uw website resultaatgericht maken?

We leggen dit graag uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90