Website voor kinesist & fysiotherapeut

Een website voor een kinesist & fysiotherapeut is een leuke touch om nieuwe klanten online aan te trekken. Steeds meer mensen gaan op zoek naar een kinesist of fysiotherapeut online. Als kinesist of fysiotherapeut is het dan belangrijk om aanwezig te zijn met een nette website waarop de verschillende diensten uitgebreid worden uitgelegd.

iSide ondersteunt kinesisten en fysiotherapeuten bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website.

Waarom een website?

Als kinesist & fysiotherapeut is het belangrijk om online aanwezig te zijn met een overzichtelijke website. Laat zien welke diensten en behandelingen u aanbied en bovenal: de positieve reviews van uw behandelingen. Toon een duidelijk overzicht en overtuig potentiƫle klanten van uw professionaliteit.
We begrijpen dat u liefst lokaal werkt en bij de inrichting van uw website houden we daar ook rekening mee. Toch liever in een bredere regio vindbaar? Uiteraard is dat ook mogelijk.

Waarom iSide?

Wij hebben reeds vele jaren ervaring met het bouwen van websites en we werkten reeds voor verschillende kinesisten en fysiotherapeuten. Daarom weten wij precies welke elementen belangrijk zijn op de website van een kinesist & fysiotherapeut.
iSide onderscheidt zich door een transparante aanpak, gericht op resultaat in de vorm van nieuwe klanten voor uw schrijnwerkerij.
Geen langlopende contracten, geen verborgen kosten. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Website voor een kinesist of fysiotherapeut nodig?

Laten we eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Wij bouwden reeds websites voor kinesisten en fysiotherapeuten

Securitas HetNieuweBeveiligen

iSide ontwikkelde voor Securitas Nederland een flexibele Wordpress website welke draait rond enerzijds een onderzoeksrapport en anderzijds de informerende studiosessies. Via de website kan men het rapport downloaden, zich aanmelden voor de studiosessies en nadien kunnen de video's bekijken worden.

Kinderfysiotherapie Amsterdam

Het moderne ontwerp van deze website sluit perfect aan bij de doelgroep. Centraal staat het snel vinden van de juiste informatie. Uiteraard is de website volledig responsive uitgevoerd.

Duwoners Huurdersvereniging

Een makkelijk toegankelijk platform voor een huurdersvereniging voor studenten. Visueel, speels en modern zijn de kernwoorden.

Benieuwd hoe wij uw website resultaatgericht maken?

We leggen dit graag uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90