Website voor kinesist & fysiotherapeut

Een website voor een kinesist & fysiotherapeut is een leuke touch om nieuwe klanten online aan te trekken. Steeds meer mensen gaan op zoek naar een kinesist of fysiotherapeut online. Als kinesist of fysiotherapeut is het dan belangrijk om aanwezig te zijn met een nette website waarop de verschillende diensten uitgebreid worden uitgelegd.

iSide ondersteunt kinesisten en fysiotherapeuten bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website.

Waarom een website?

Als kinesist & fysiotherapeut is het belangrijk om online aanwezig te zijn met een overzichtelijke website. Laat zien welke diensten en behandelingen u aanbied en bovenal: de positieve reviews van uw behandelingen. Toon een duidelijk overzicht en overtuig potentiële klanten van uw professionaliteit.
We begrijpen dat u liefst lokaal werkt en bij de inrichting van uw website houden we daar ook rekening mee. Toch liever in een bredere regio vindbaar? Uiteraard is dat ook mogelijk.

Waarom iSide?

Wij hebben reeds vele jaren ervaring met het bouwen van websites en we werkten reeds voor verschillende kinesisten en fysiotherapeuten. Daarom weten wij precies welke elementen belangrijk zijn op de website van een kinesist & fysiotherapeut.
iSide onderscheidt zich door een transparante aanpak, gericht op resultaat in de vorm van nieuwe klanten voor uw schrijnwerkerij.
Geen langlopende contracten, geen verborgen kosten. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Website voor een kinesist of fysiotherapeut nodig?

Laten we eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Wij bouwden reeds websites voor kinesisten en fysiotherapeuten

Securitas HetNieuweBeveiligen

iSide ontwikkelde voor Securitas Nederland een flexibele Wordpress website welke draait rond enerzijds een onderzoeksrapport en anderzijds de informerende studiosessies. Via de website kan men het rapport downloaden, zich aanmelden voor de studiosessies en nadien kunnen de video's bekijken worden.

Caffè Zarazzo

Het parallax ontwerp van de website zorgt voor een interactieve en moderne uitstraling, terwijl de verbeterde contactmogelijkheden zorgen voor meer aanvragen via de website.

The Lombok Lodge

Voor dit luxe hotel in Indonesië ontwierpen wij een nieuwe advertentiecampagne die slimmer omgaat met het budget. Tevens verzorgen wij het website-onderhoud.

Benieuwd hoe wij uw website resultaatgericht maken?

We leggen dit graag uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90