Website voor kinesist & fysiotherapeut

Een website voor een kinesist & fysiotherapeut is een leuke touch om nieuwe klanten online aan te trekken. Steeds meer mensen gaan op zoek naar een kinesist of fysiotherapeut online. Als kinesist of fysiotherapeut is het dan belangrijk om aanwezig te zijn met een nette website waarop de verschillende diensten uitgebreid worden uitgelegd.

iSide ondersteunt kinesisten en fysiotherapeuten bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website.

Waarom een website?

Als kinesist & fysiotherapeut is het belangrijk om online aanwezig te zijn met een overzichtelijke website. Laat zien welke diensten en behandelingen u aanbied en bovenal: de positieve reviews van uw behandelingen. Toon een duidelijk overzicht en overtuig potentiƫle klanten van uw professionaliteit.
We begrijpen dat u liefst lokaal werkt en bij de inrichting van uw website houden we daar ook rekening mee. Toch liever in een bredere regio vindbaar? Uiteraard is dat ook mogelijk.

Waarom iSide?

Wij hebben reeds vele jaren ervaring met het bouwen van websites en we werkten reeds voor verschillende kinesisten en fysiotherapeuten. Daarom weten wij precies welke elementen belangrijk zijn op de website van een kinesist & fysiotherapeut.
iSide onderscheidt zich door een transparante aanpak, gericht op resultaat in de vorm van nieuwe klanten voor uw schrijnwerkerij.
Geen langlopende contracten, geen verborgen kosten. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Website voor een kinesist of fysiotherapeut nodig?

Laten we eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Wij bouwden reeds websites voor kinesisten en fysiotherapeuten

Table Art Design

Een uitgebreide webwinkel compleet met voorraadbeheer en betaalsysteem. iSide zorgde voor het ontwerp, de ontwikkeling en de zoekmachine-optimalisatie van de website.

Eneco eMobility

Voor Eneco eMobility ontwikkelden wij een energieke website om de laadpalen voor elektrische auto's in de markt te zetten. Omdat er nog veel vragen zijn over dit onderwerp werd de website voorzien van een interactieve chatbot.

Workx advocaten

De moderne aanpak van dit nieuwe advocatenkantoor vroeg om een eigentijdse website die goed gevonden wordt in Google. Ondertussen vonden al vele klanten de weg naar Workx via internet.

Benieuwd hoe wij uw website resultaatgericht maken?

We leggen dit graag uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90