Website voor kapsalon

Voor kappers is een website tegenwoordig steeds vaker een must om nieuwe klanten naar het kapsalon te trekken. Ondanks dat het internet wereldwijd is, wordt lokaal gevonden worden steeds belangrijker. Hoe is dit dan eenvoudiger op te lossen dan met een website? Als kapper is het dus belangrijk om online aanwezig te zijn met een nette website. Laat zien wie u bent, waar uw winkel zich bevindt en wanneer mensen bij u terecht kunnen.

iSide ondersteunt kappers en kapsalons bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website.

Waarom een website?

Als kapper is het belangrijk om online vindbaar te zijn met een professionele website. Laat zien welke kapsels en diensten u aanbied en bovenal: waarin u zich onderscheidt. Toon een overzicht van uw bijkomende diensten, openingsuren en overtuig potentiële klanten.
We begrijpen dat u vooral lokaal werkt en bij de inrichting van uw website houden we daar al rekening mee. Toch liever in een bredere regio vindbaar, ook dat is mogelijk.

Waarom iSide?

Wij hebben reeds vele jaren ervaring met het bouwen van websites voor lokale en minder-lokale bedrijven. Daarom weten wij precies welke elementen belangrijk zijn op de website van een kapsalon.
iSide onderscheidt zich door een transparante aanpak, gericht op resultaat in de vorm van nieuwe klanten voor uw kapsalon.
Geen langlopende contracten, geen verborgen kosten. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Website voor een kapsalon nodig?

Laten we eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Wij bouwden reeds vele gebruiksvriendelijke websites

Kinderfysiotherapie Amsterdam

Het moderne ontwerp van deze website sluit perfect aan bij de doelgroep. Centraal staat het snel vinden van de juiste informatie. Uiteraard is de website volledig responsive uitgevoerd.

Travel2Galaxy Reisorganisatie

Een moderne reisorganisatie die een nieuwe vorm van reisaanbiedingen introduceert. Wij ontwikkelden de website zodat de reizen én vliegtickets direct online geboekt kunnen worden. En achteraf kijk je op de website terug naar de foto's.

Rijwielen De Meester

Meerdere websites binnen één geïntegreerde Magento webshop installatie. Omdat online steeds belangrijker is, was een professionalisering nodig om de klant beter van dienst te zijn en om zelf flexibel te zijn in het onderhoud van de website. Zie ook eFietsExpert.be

Benieuwd hoe wij uw website resultaatgericht maken?

We leggen dit graag uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90