Website voor kapsalon

Voor kappers is een website tegenwoordig steeds vaker een must om nieuwe klanten naar het kapsalon te trekken. Ondanks dat het internet wereldwijd is, wordt lokaal gevonden worden steeds belangrijker. Hoe is dit dan eenvoudiger op te lossen dan met een website? Als kapper is het dus belangrijk om online aanwezig te zijn met een nette website. Laat zien wie u bent, waar uw winkel zich bevindt en wanneer mensen bij u terecht kunnen.

iSide ondersteunt kappers en kapsalons bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website.

Waarom een website?

Als kapper is het belangrijk om online vindbaar te zijn met een professionele website. Laat zien welke kapsels en diensten u aanbied en bovenal: waarin u zich onderscheidt. Toon een overzicht van uw bijkomende diensten, openingsuren en overtuig potentiƫle klanten.
We begrijpen dat u vooral lokaal werkt en bij de inrichting van uw website houden we daar al rekening mee. Toch liever in een bredere regio vindbaar, ook dat is mogelijk.

Waarom iSide?

Wij hebben reeds vele jaren ervaring met het bouwen van websites voor lokale en minder-lokale bedrijven. Daarom weten wij precies welke elementen belangrijk zijn op de website van een kapsalon.
iSide onderscheidt zich door een transparante aanpak, gericht op resultaat in de vorm van nieuwe klanten voor uw kapsalon.
Geen langlopende contracten, geen verborgen kosten. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Website voor een kapsalon nodig?

Laten we eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Wij bouwden reeds vele gebruiksvriendelijke websites

Table Art Design

Een uitgebreide webwinkel compleet met voorraadbeheer en betaalsysteem. iSide zorgde voor het ontwerp, de ontwikkeling en de zoekmachine-optimalisatie van de website.

Eneco eMobility

Voor Eneco eMobility ontwikkelden wij een energieke website om de laadpalen voor elektrische auto's in de markt te zetten. Omdat er nog veel vragen zijn over dit onderwerp werd de website voorzien van een interactieve chatbot.

Hogerhuis

Voor Hogerhuis ontwierpen wij een website die uit het juiste hout is gesneden. Hogerhuis is de specialist voor jouw houtwerk, van een klassiek eiken bijgebouw in Engelse stijl tot modern poolhouse of eigentijdse tuinberging. Ze werken steeds met de focus op duurzaamheid en kwaliteit, dit namen wij uiteraard ook mee in het ontwerp van de website.

Benieuwd hoe wij uw website resultaatgericht maken?

We leggen dit graag uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90