Website voor ICT & Hosting bedrijf

Een website voor een ICT & Hosting bedrijf is niet meer weg te denken om nieuwe klanten online aan te trekken. Steeds meer mensen gaan op zoek naar een ICT of Hosting bedrijven via internet. Als ICT & Hosting bedrijf is het dan belangrijk om aanwezig te zijn met een professionele website waarop de diensten getoond worden.

iSide ondersteunt ICT- & Hostingbedrijven bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website.

Waarom een website?

Als ICT & Hosting bedrijf is het dus een must om online aanwezig te zijn. Laat zien welke producten en diensten u levert en bovenal: dat u kwaliteit biedt. Toon een overzicht van recente projecten en overtuig potentiële klanten van uw professionele aanpak.
We begrijpen dat u liefst lokaal werkt en bij de inrichting van uw website houden we daar ook rekening mee. Toch liever in een bredere regio vindbaar? Uiteraard is dat ook mogelijk.

Waarom iSide?

Wij hebben reeds vele jaren ervaring met het bouwen van websites en we werkten reeds voor verschillende ICT & Hosting bedrijven. Daarom weten wij precies welke elementen belangrijk zijn op de website van een ICT of Hosting bedrijf.
iSide onderscheidt zich door een transparante aanpak, gericht op resultaat in de vorm van nieuwe klanten voor uw ICT of Hosting bedrijf.
Geen langlopende contracten, geen verborgen kosten. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Website voor een ICT of Hosting bedrijf nodig?

Laten we eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Wij ontwikkelden reeds websites voor ICT & Hosting bedrijven

Table Art Design

Een uitgebreide webwinkel compleet met voorraadbeheer en betaalsysteem. iSide zorgde voor het ontwerp, de ontwikkeling en de zoekmachine-optimalisatie van de website.

Travel2Galaxy Reisorganisatie

Een moderne reisorganisatie die een nieuwe vorm van reisaanbiedingen introduceert. Wij ontwikkelden de website zodat de reizen én vliegtickets direct online geboekt kunnen worden. En achteraf kijk je op de website terug naar de foto's.

Securitas HetNieuweBeveiligen

iSide ontwikkelde voor Securitas Nederland een flexibele Wordpress website welke draait rond enerzijds een onderzoeksrapport en anderzijds de informerende studiosessies. Via de website kan men het rapport downloaden, zich aanmelden voor de studiosessies en nadien kunnen de video's bekijken worden.

Benieuwd hoe wij uw website resultaatgericht maken?

We leggen dit graag uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90