Website voor hotel of bed-and-breakfast (BnB)

Een website voor een hotels of bed-and-breakfasts (BnB’s) is tegenwoordig een must om nieuwe klanten online aan te trekken. Steeds meer mensen gaan op zoek naar hotels en BnB’s via internet. Als hotel of  BnB is het dan van groot belang om online aanwezig te zijn met een nette website. Hierop kunnen alle kamers en diensten online worden getoond.

iSide ondersteunt hotels en bed-and-breakfasts (BnB’s) bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website.

Waarom een website?

Als hotel of bed-and-breakfast is het bijna essentieel om een website te hebben. Hierop laat u zien welke kamers en diensten beschikbaar zijn. Toon een overzicht van beschikbare kamers en de mogelijkheid tot boeking van de kamers. We begrijpen dat u liefst lokaal werkt en bij de inrichting van uw website houden we daar ook rekening mee. Toch liever in een bredere regio vindbaar? Uiteraard is dat ook mogelijk.

Waarom iSide?

Wij hebben reeds vele jaren ervaring met het bouwen van websites en we werkten reeds voor verschillende hotels en bed-and-breakfasts (BnB’s). Daarom weten wij precies welke elementen belangrijk zijn op de website van een hotel of BnB.
iSide onderscheidt zich door een transparante aanpak, gericht op resultaat in de vorm van nieuwe klanten voor uw hotel of BnB.
Geen langlopende contracten, geen verborgen kosten. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Website voor een hotel of bed-and-breakfast nodig?

Laten we eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Wij bouwden reeds websites voor hotels en bed-and-breakfasts (BnB’s)

Stars and Stories

Een moderne website voor een snel groeiend bedrijf dat online beoordelingen aanbiedt. iSide ontwikkelde een flexibele oplossing in Wordpress waarmee snel en eenvoudig aanpassingen gemaakt kunnen worden.

Sauna Lagune

Een geanimeerde website voor een wellness en sauna met contactmogelijkheden en de mogelijkheid om cadeaubonnen te bestellen. Inclusief integratie met extern reservatiesysteem.

Eneco eMobility

Voor Eneco eMobility ontwikkelden wij een energieke website om de laadpalen voor elektrische auto's in de markt te zetten. Omdat er nog veel vragen zijn over dit onderwerp werd de website voorzien van een interactieve chatbot.

Benieuwd hoe wij uw website resultaatgericht maken?

We leggen dit graag uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90