Website voor hotel of bed-and-breakfast (BnB)

Een website voor een hotels of bed-and-breakfasts (BnB’s) is tegenwoordig een must om nieuwe klanten online aan te trekken. Steeds meer mensen gaan op zoek naar hotels en BnB’s via internet. Als hotel of  BnB is het dan van groot belang om online aanwezig te zijn met een nette website. Hierop kunnen alle kamers en diensten online worden getoond.

iSide ondersteunt hotels en bed-and-breakfasts (BnB’s) bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website.

Waarom een website?

Als hotel of bed-and-breakfast is het bijna essentieel om een website te hebben. Hierop laat u zien welke kamers en diensten beschikbaar zijn. Toon een overzicht van beschikbare kamers en de mogelijkheid tot boeking van de kamers. We begrijpen dat u liefst lokaal werkt en bij de inrichting van uw website houden we daar ook rekening mee. Toch liever in een bredere regio vindbaar? Uiteraard is dat ook mogelijk.

Waarom iSide?

Wij hebben reeds vele jaren ervaring met het bouwen van websites en we werkten reeds voor verschillende hotels en bed-and-breakfasts (BnB’s). Daarom weten wij precies welke elementen belangrijk zijn op de website van een hotel of BnB.
iSide onderscheidt zich door een transparante aanpak, gericht op resultaat in de vorm van nieuwe klanten voor uw hotel of BnB.
Geen langlopende contracten, geen verborgen kosten. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Website voor een hotel of bed-and-breakfast nodig?

Laten we eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Wij bouwden reeds websites voor hotels en bed-and-breakfasts (BnB’s)

Table Art Design

Een uitgebreide webwinkel compleet met voorraadbeheer en betaalsysteem. iSide zorgde voor het ontwerp, de ontwikkeling en de zoekmachine-optimalisatie van de website.

Stars and Stories

Een moderne website voor een snel groeiend bedrijf dat online beoordelingen aanbiedt. iSide ontwikkelde een flexibele oplossing in Wordpress waarmee snel en eenvoudig aanpassingen gemaakt kunnen worden.

True webspace & workspace

Een flexible website met een hoge positie in Google. iSide ging de uitdaging aan en met succes: een Wordpress website voorbereid op de toekomst en vindbaar voor alle belangrijke zoektermen.

Benieuwd hoe wij uw website resultaatgericht maken?

We leggen dit graag uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90