Website voor garage & carrosserie

Een website voor een garage & carrosserie is tegenwoordig een must om nieuwe klanten online aan te trekken. Steeds meer mensen gaan op zoek naar een garage of carrosserie via het internet. Als garage of carrosserie is het dus vanzelfsprekend om aanwezig te zijn met een opvallende en nette website waarop naast de diensten ook een aantal projecten getoond worden.

iSide ondersteunt garages en carrosseriebedrijven bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website.

Waarom een website?

Als garage & carrosserie is het belangrijk om online vindbaar te zijn met een nette opvallende website. Laat zien welke diensten u verleend en bovenal: de kwaliteit waarin u dit aanbiedt. Toon een overzicht van recente realisaties en overtuig potentiële klanten van uw uitmuntende vakmanschap.
We begrijpen dat u het liefst lokaal werkt en bij de inrichting van uw website houden we daar ook rekening mee. Toch liever in een bredere regio vindbaar? Uiteraard is dat ook mogelijk.

Waarom iSide?

Wij hebben reeds al vele jaren ervaring met het bouwen van websites en we werkten reeds voor verschillende garages & carrosserieën. Daarom weten wij precies welke elementen belangrijk zijn op de website van een garage & carrosserie.
iSide onderscheidt zich door een transparante aanpak, gericht op resultaat in de vorm van nieuwe klanten voor uw garage & carrosserie.
Geen langlopende contracten, geen verborgen kosten. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Website voor een garage of carrosserie nodig?

Laten we eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Wij bouwden reeds vele gebruiksvriendelijke websites

Nattou

Een internationale website waarmee de emotie van het Nattou merk overgebracht wordt. Naast het presenteren van de catalogi bevat deze website ook een webshop en kunnen knuffels gepersonaliseerd worden.

GeBa Schrijnwerkerij

Een moderne website gebaseerd op de bestaande huisstijl. De combinatie van optimalisatie en advertenties zorgde in korte tijd voor vele nieuwe klanten.

Sport Medisch Centrum Amsterdam

Een moderne website met plaats om elk onderdeel van het lichaam nader toe te lichten: via een mensfiguur kan de bezoeker aangeven waar hij last van heeft en direct een afspraak maken.

Benieuwd hoe wij uw website resultaatgericht maken?

We leggen dit graag uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90