Website voor garage & carrosserie

Een website voor een garage & carrosserie is tegenwoordig een must om nieuwe klanten online aan te trekken. Steeds meer mensen gaan op zoek naar een garage of carrosserie via het internet. Als garage of carrosserie is het dus vanzelfsprekend om aanwezig te zijn met een opvallende en nette website waarop naast de diensten ook een aantal projecten getoond worden.

iSide ondersteunt garages en carrosseriebedrijven bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website.

Waarom een website?

Als garage & carrosserie is het belangrijk om online vindbaar te zijn met een nette opvallende website. Laat zien welke diensten u verleend en bovenal: de kwaliteit waarin u dit aanbiedt. Toon een overzicht van recente realisaties en overtuig potentiële klanten van uw uitmuntende vakmanschap.
We begrijpen dat u het liefst lokaal werkt en bij de inrichting van uw website houden we daar ook rekening mee. Toch liever in een bredere regio vindbaar? Uiteraard is dat ook mogelijk.

Waarom iSide?

Wij hebben reeds al vele jaren ervaring met het bouwen van websites en we werkten reeds voor verschillende garages & carrosserieën. Daarom weten wij precies welke elementen belangrijk zijn op de website van een garage & carrosserie.
iSide onderscheidt zich door een transparante aanpak, gericht op resultaat in de vorm van nieuwe klanten voor uw garage & carrosserie.
Geen langlopende contracten, geen verborgen kosten. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Website voor een garage of carrosserie nodig?

Laten we eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Wij bouwden reeds vele gebruiksvriendelijke websites

Stars and Stories

Een moderne website voor een snel groeiend bedrijf dat online beoordelingen aanbiedt. iSide ontwikkelde een flexibele oplossing in Wordpress waarmee snel en eenvoudig aanpassingen gemaakt kunnen worden.

Hogerhuis

Voor Hogerhuis ontwierpen wij een website die uit het juiste hout is gesneden. Hogerhuis is de specialist voor jouw houtwerk, van een klassiek eiken bijgebouw in Engelse stijl tot modern poolhouse of eigentijdse tuinberging. Ze werken steeds met de focus op duurzaamheid en kwaliteit, dit namen wij uiteraard ook mee in het ontwerp van de website.

Rijwielen De Meester

Meerdere websites binnen één geïntegreerde Magento webshop installatie. Omdat online steeds belangrijker is, was een professionalisering nodig om de klant beter van dienst te zijn en om zelf flexibel te zijn in het onderhoud van de website. Zie ook eFietsExpert.be

Benieuwd hoe wij uw website resultaatgericht maken?

We leggen dit graag uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90