Website voor B2B-bedrijven

Een website voor B2B-bedrijven is tegenwoordig vanzelfsprekend om online gevonden te worden. Steeds meer mensen gaan op zoek naar business-to-business (B2B) bedrijven via het internet. Als B2B-bedrijf is het dan vanzelfsprekend om ook online aanwezig te zijn met een nette website waarop je producten en diensten worden getoond.

iSide ondersteunt business-to-business (B2B) bedrijven bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website.

Waarom een website?

Als business-to-business (B2B) bedrijf is het belangrijk om online gevonden te kunnen worden met een representatieve website. Laat zien welke producten en diensten u te beiden heeft. Toon een overzicht van recente acties en toevoegingen van uw assortiment en overtuig potentiële klanten. We begrijpen dat u liefst lokaal werkt en bij de inrichting van uw website houden we daar ook rekening mee. Toch liever in een bredere regio vindbaar? Uiteraard is dat ook mogelijk.

Waarom iSide?

Wij hebben reeds vele jaren ervaring met het bouwen van websites en we werkten reeds voor verschillende B2B-bedrijven. Daarom weten wij precies welke functionaliteiten en diensten net zo belangrijk zijn op de website van een B2B-bedrijf.
iSide onderscheidt zich door een transparante aanpak, gericht op resultaat in de vorm van nieuwe klanten.
Geen langlopende contracten, geen verborgen kosten. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Website voor een B2B-bedrijf nodig?

Laten we eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Wij bouwden reeds websites voor B2B-bedrijven

Breinwave

Een moderne website die perfect aansluit bij de huisstijl van Breinwave. iSide ontwikkelde een flexibele website in Wordpress waarop eenvoudig aanpassingen gemaakt kunnen worden.

Sauna Lagune

Een geanimeerde website voor een wellness en sauna met contactmogelijkheden en de mogelijkheid om cadeaubonnen te bestellen. Inclusief integratie met extern reservatiesysteem.

True webspace & workspace

Een flexible website met een hoge positie in Google. iSide ging de uitdaging aan en met succes: een Wordpress website voorbereid op de toekomst en vindbaar voor alle belangrijke zoektermen.

Benieuwd hoe wij uw website resultaatgericht maken?

We leggen dit graag uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90