Website voor bakkerij

Voor Bakkerijen is het tegenwoordig belangrijk om een website te hebben. Laat zien wie u bent, waar en wanneer mensen terecht kunnen in uw bakkerij en dit met de mogelijkheid om online te bestellen.
Daarnaast kan u uw klanten op de hoogte houden van de laatste acties of de nieuwste lekkernijen die bij u besteld kunnen worden.

iSide ondersteunt bakkers en bakkerijen bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website.

Waarom een website?

Voor bakkers is het steeds interessanter om online aanwezig te zijn met een nette website. Bij het inrichten van uw website houden wij rekening met het lokale aspect van een bakker. Wij helpen u om uw producten op een nette (en lekkere) manier tot aan uw potentiƫle klanten te brengen.

We begrijpen dat u vooral lokaal werkt en bij de inrichting van uw website houden we daar al rekening mee. Toch liever in een bredere regio vindbaar, ook dat is mogelijk.

Waarom iSide?

Wij hebben reeds vele jaren ervaring met het bouwen van websites voor lokale en minder-lokale bedrijven. Daarom weten wij precies welke elementen belangrijk zijn op de website van een bakker.
iSide onderscheidt zich door een transparante aanpak, gericht op resultaat in de vorm van nieuwe klanten voor uw warme bakker.
Geen langlopende contracten, geen verborgen kosten. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Website voor een bakkerij nodig?

Laten we eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Wij bouwden reeds vele gebruiksvriendelijke websites

Stars and Stories

Een moderne website voor een snel groeiend bedrijf dat online beoordelingen aanbiedt. iSide ontwikkelde een flexibele oplossing in Wordpress waarmee snel en eenvoudig aanpassingen gemaakt kunnen worden.

GeBa Schrijnwerkerij

Een moderne website gebaseerd op de bestaande huisstijl. De combinatie van optimalisatie en advertenties zorgde in korte tijd voor vele nieuwe klanten.

True webspace & workspace

Een flexible website met een hoge positie in Google. iSide ging de uitdaging aan en met succes: een Wordpress website voorbereid op de toekomst en vindbaar voor alle belangrijke zoektermen.

Benieuwd hoe wij uw website resultaatgericht maken?

We leggen dit graag uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90