Een slimme, resultaatgerichte website

Uw website is het online ontmoetingspunt met uw klanten. Een goede indruk is dan ook essentieel. Wij doen niets liever dan volledige websites bouwen.Snel, gebruiksvriendelijk en met een slim ontwerp. Resultaatgerichte websites volgens de technieken van morgen, daar gaan we voor.

Wordpress specialist

Een stevige basis begint met het geschikte CMS. Indien mogelijk kiezen wij voor WordPress: een gebruiksvriendelijk systeem met eindeloos veel mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring durven wij ons met trots een expert in WordPress te noemen. Uiteraard hebben wij ook ervaring met andere systemen, zoals Magento, Drupal, OctoberCMS en meer.

Responsive: focus op mobiel

Smartphones, tablets, iedereen is tegenwoordig mobiel en daarom ook uw website. Wij bouwen uw website zo dat hij zich automatisch aanpast aan de breedte van het scherm van de gebruiker. Zo komt uw boodschap overal goed over.

Een website die past bij uw bedrijf

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. Via de website wilt u laten zien wie u bent en waar uw bedrijf voor staat. Daarom starten wij elk project met het leren kennen van uw bedrijf: wat vindt u belangrijk, waarin onderscheidt u zich, waarom kiezen klanten voor u. Door hier bewust tijd voor te nemen, creëren wij een website die past bij uw bedrijf.

Voorbereid op de toekomst

U wilt zich kunnen focussen op waar u goed in bent: ondernemen. Daarom bouwen wij uw website zodat u er geen omkijken naar hebt en u volledig voorbereid bent op de toekomst. Ook voor eventuele aanpassingen of onderhoud kunt u bij ons terecht. Zonder verplichtingen uiteraard.

Waarom kiezen voor iSide?

✓ Transparantie en inzicht

Uw website bouwen en onderhouden is een investering die u (later) terug verdient. Daarom is het belangrijk dat u weet waaraan uw geld wordt uitgegeven. Wij zijn zowel vooraf, tijdens als na het project steeds transparant over de werkzaamheden en budgetten. Communicatie is de sleutel tot succes: wij rapporteren steeds uitgebreid over de stand van zaken en de uitgevoerde werkzaamheden.

✓ Geen langlopende contracten

Het succes van úw zaak staat voor ons steeds centraal. Wij begrijpen dat u graag flexibel bent en niet vast wilt zitten aan een contract. Daarom bieden wij geen langlopende contracten aan. Voor elk project maken wij vooraf een inschatting, geheel vrijblijvend. Zijn er werkzaamheden die regelmatig terugkeren, dan kunnen we wel een afspraak voor langere tijd maken. U bent echter nooit ergens toe verplicht en kunt steeds maandelijks opzeggen.

✓ Geen verrassingen achteraf

Omdat wij het belangrijk vinden dat u op voorhand precies weet waar u zich aan kunt verwachten, maken wij vooraf graag duidelijke afspraken over de werkzaamheden en de prijs. Zo weet u op voorhand aan welk resultaat u zich mag verwachten en welk budget daarvoor nodig is.

✓ Eén contactpersoon

U heeft van offerte tot oplevering dezelfde persoon als aanspreekpunt. Zo hoeft u niet steeds opnieuw de situatie uit te leggen en houden we een korte lijn: minder frustratie en meer efficiëntie.

Meer weten?

Hoe werkt dat juist, een website bouwen?

Onze aanpak voor een resultaatgerichte website

1) Strategie

Het succes van een website staat of valt met een gedegen strategie. Aan de hand van uw wensen wordt een richting bepaald dat als basis dient voor zowel het grafische als functionele aspect van de website.

2) Content & Structuur

De strategie vertaalt zich in een heldere structuur waarin alle content een duidelijke plaats krijgt. Dit zorgt er voor dat zowel bezoekers als zoekmachines gemakkelijk hun weg vinden op de website. Afhankelijk van de omvang, werken we in deze fase wireframes uit.

3) Grafisch ontwerp

Het grafisch ontwerp benadrukt de structuur van de website. We presenteren een versie aan de klant waaruit vaak nog aanpassingen of specifieke wensen naar voren komen. Uiteraard houden we rekening met de gewenste look-and-feel, zoals uw bestaande huisstijl.

4) Technische implementatie

Nu bekend is hoe de website er uit komt te zien en welke functies nodig zijn op elke pagina, bouwen we hiervan een technisch werkende website. Dit koppelen we direct aan het gewenste beheersysteem (CMS), zoals Wordpress of Magento.

5) Testen

Wij leveren de website op op een online testomgeving. Hier kunt u alles uitgebreid testen en de website volledig klaarmaken voordat hij zichtbaar is voor iedereen. Meestal signaleren we hier nog enkele aanpassingen of verbeteringen.

6) Oplevering

De website wordt geïnstalleerd op de server en is vanaf dat moment online! We zorgen voor een vlotte overgang waarbij de oude pagina’s doorverwijzen naar de correspon-derende nieuwe pagina’s. Ook koppelen we direct een statistiekenpakket zoals Google Analytics.

Benieuwd hoe wij uw website slim kunnen maken?

Laten we dan eens samen zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Vraag & Antwoord

De meest gestelde vragen over website-ontwikkeling

Kan ik zelf wijzigingen maken aan de website?

Ja, wij leveren elke website af met een CMS, een systeem waarmee u uw website kunt beheren zonder programmeerkennis: algemene computerkennis is voldoende. Wij werken onder andere met WordPress, Magento, Drupal of op maat gemaakte systemen.

Is mijn website ook te bekijken op smartphones en tablets?

Uiteraard! Uw website wordt uitgebreid getest op de meest gebruikte apparaten en internetbrowsers. Zo weet u zeker dat iedereen uw website kan bekijken. Al gehoord van responsive design? Wij maken elke website responsive.

Hoe weet ik hoeveel mensen mijn website hebben bezocht?

Wij installeren standaard Google Analytics op uw website zodat u vanaf de eerste minuut inzicht krijgt in het aantal bezoekers op uw website. Ook kunt u hiermee zien hoe deze bezoekers uw website vonden en hoe zij zich gedragen op uw website.

Deze klanten kozen al voor een slimme website

Little Bird – handcrafted itineraries

Het doel van de website is om mensen enthousiast maken voor reizen naar nog-niet-gekende bestemmingen. iSide maakte een website voor de presentatie en aanmelding.

Bedrijvencentrum Zennevallei

Een meertalige website waarop alle aspecten van het bedrijvencentrum een plaats hebben. Gekoppeld met een optimalisatie zorgt dit voor veel extra aandacht voor de kantoren en opslagruimtes.

Duwoners Huurdersvereniging

Een makkelijk toegankelijk platform voor een huurdersvereniging voor studenten. Visueel, speels en modern zijn de kernwoorden.

Benieuwd hoe we uw website resultaatgericht kunnen maken?

We leggen dit graag eens uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90