Een slimme, resultaatgerichte website

Uw website is het online ontmoetingspunt met uw klanten. Een goede indruk is dan ook essentieel. Wij doen niets liever dan volledige websites bouwen.Snel, gebruiksvriendelijk en met een slim ontwerp. Resultaatgerichte websites volgens de technieken van morgen, daar gaan we voor.

Responsive: focus op mobiel

Smartphones, tablets, iedereen is tegenwoordig mobiel en daarom ook uw website. Wij bouwen uw website zo dat hij zich automatisch aanpast aan de breedte van het scherm van de gebruiker. Zo komt uw boodschap overal goed over.

Wordpress, Magento, Drupal, …

Een stevige basis begint met het geschikte CMS. Een eCommerce webshop vraagt een ander systeem dan een puur informatieve website. Wij gebruiken uitsluitend open-source systemen zodat u steeds uiterst flexibel blijft.

Hoe werkt dat juist, een website bouwen?

Onze aanpak voor een resultaatgerichte website

1) Strategie

Het succes van een website staat of valt met een gedegen strategie. Aan de hand van uw wensen wordt een richting bepaald dat als basis dient voor zowel het grafische als functionele aspect van de website.

2) Content & Structuur

De strategie vertaalt zich in een heldere structuur waarin alle content een duidelijke plaats krijgt. Dit zorgt er voor dat zowel bezoekers als zoekmachines gemakkelijk hun weg vinden op de website. Afhankelijk van de omvang, werken we in deze fase wireframes uit.

3) Grafisch ontwerp

Het grafisch ontwerp benadrukt de structuur van de website. We presenteren een versie aan de klant waaruit vaak nog aanpassingen of specifieke wensen naar voren komen. Uiteraard houden we rekening met de gewenste look-and-feel, zoals uw bestaande huisstijl.

4) Technische implementatie

Nu bekend is hoe de website er uit komt te zien en welke functies nodig zijn op elke pagina, bouwen we hiervan een technisch werkende website. Dit koppelen we direct aan het gewenste beheersysteem (CMS), zoals WordPress of Magento.

5) Testen

Wij leveren de website op op een online testomgeving. Hier kunt u alles uitgebreid testen en de website volledig klaarmaken voordat hij zichtbaar is voor iedereen. Meestal signaleren we hier nog enkele aanpassingen of verbeteringen.

6) Oplevering

De website wordt geïnstalleerd op de server en is vanaf dat moment online! We zorgen voor een vlotte overgang waarbij de oude pagina’s doorverwijzen naar de correspon-derende nieuwe pagina’s. Ook koppelen we direct een statistiekenpakket zoals Google Analytics.

Benieuwd hoe wij uw website slim kunnen maken?

Laten we dan eens samen zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Deze klanten kozen al voor een slimme website

GeBa Schrijnwerkerij

Een moderne website gebaseerd op de bestaande huisstijl. De combinatie van optimalisatie en advertenties zorgde in korte tijd voor vele nieuwe klanten.

Rijwielen De Meester

Meerdere websites binnen één geïntegreerde Magento webshop installatie. Omdat online steeds belangrijker is, was een professionalisering nodig om de klant beter van dienst te zijn en om zelf flexibel te zijn in het onderhoud van de website. Zie ook eFietsExpert.be

Stars and Stories

Een moderne website voor een snel groeiend bedrijf dat online beoordelingen aanbiedt. iSide ontwikkelde een flexibele oplossing in Wordpress waarmee snel en eenvoudig aanpassingen gemaakt kunnen worden.

Vraag & Antwoord

De meest gestelde vragen over website-ontwikkeling

Kan ik zelf wijzigingen maken aan de website?

Ja, wij leveren elke website af met een CMS, een systeem waarmee u uw website kunt beheren zonder programmeerkennis: algemene computerkennis is voldoende. Wij werken onder andere met WordPress, Magento, Drupal of op maat gemaakte systemen.

Is mijn website ook te bekijken op smartphones en tablets?

Uiteraard! Uw website wordt uitgebreid getest op de meest gebruikte apparaten en internetbrowsers. Zo weet u zeker dat iedereen uw website kan bekijken. Al gehoord van responsive design? Wij maken elke website responsive.

Hoe weet ik hoeveel mensen mijn website hebben bezocht?

Wij installeren standaard Google Analytics op uw website zodat u vanaf de eerste minuut inzicht krijgt in het aantal bezoekers op uw website. Ook kunt u hiermee zien hoe deze bezoekers uw website vonden en hoe zij zich gedragen op uw website.

Benieuwd hoe we uw website resultaatgericht kunnen maken?

We leggen dit graag eens uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90