Word online vindbaar voor uw klanten

Optimaal zichtbaar zijn, precies daar waar uw potentiële klanten zijn. Of u nu vindbaar wilt zijn via Google, sociale media of andere zoekmachines, wij zetten de juiste kanalen in zodat u online gevonden wordt.

Een advertentie plaatsen naast de zoekresultaten of op een website. Dat kunt u met Google Adwords, het advertentieprogramma van Google. Adverteer doelgericht door uw potentiële klanten af te bakenen op locatie, zoekterm of interesse. U betaalt alleen als iemand op uw advertentie klikt en dus uw website bezoekt.

Uw website optimaliseren om deze hoger te laten scoren bij zoekmachines. Dat is zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd. Zo bereikt u meer mensen die uw bedrijf nog niet kenden, maar wel op zoek zijn naar uw producten.

Email marketing

Blijf top-of-mind bij uw (potentiële) klanten door regelmatig iets van u te laten horen. Hoe kan dat beter dan via email. Stuur een nieuwsbrief uit via uw favoriete email systeem. Wij ondersteunen onder andere Mailchimp, CampaignMonitor en meer.

Maak sociale media rendabel

Iedereen is tegenwoordig verbonden via sociale media en dus ook uw bedrijf. Maar hoe maakt u Facebook, Instagram, Twitter, YouTube of LinkedIn nou echt rendabel? Wij helpen u om op een slimme manier nieuwe klanten te trekken vanuit sociale media.

Waarom kiezen voor iSide?

✓ Transparantie en inzicht

Uw website bouwen en onderhouden is een investering die u (later) terug verdient. Daarom is het belangrijk dat u weet waaraan uw geld wordt uitgegeven. Wij zijn zowel vooraf, tijdens als na het project steeds transparant over de werkzaamheden en budgetten. Communicatie is de sleutel tot succes: wij rapporteren steeds uitgebreid over de stand van zaken en de uitgevoerde werkzaamheden.

✓ Geen langlopende contracten

Het succes van úw zaak staat voor ons steeds centraal. Wij begrijpen dat u graag flexibel bent en niet vast wilt zitten aan een contract. Daarom bieden wij geen langlopende contracten aan. Voor elk project maken wij vooraf een inschatting, geheel vrijblijvend. Zijn er werkzaamheden die regelmatig terugkeren, dan kunnen we wel een afspraak voor langere tijd maken. U bent echter nooit ergens toe verplicht en kunt steeds maandelijks opzeggen.

✓ Geen verrassingen achteraf

Omdat wij het belangrijk vinden dat u op voorhand precies weet waar u zich aan kunt verwachten, maken wij vooraf graag duidelijke afspraken over de werkzaamheden en de prijs. Zo weet u op voorhand aan welk resultaat u zich mag verwachten en welk budget daarvoor nodig is.

✓ Eén contactpersoon

U heeft van offerte tot oplevering dezelfde persoon als aanspreekpunt. Zo hoeft u niet steeds opnieuw de situatie uit te leggen en houden we een korte lijn: minder frustratie en meer efficiëntie.

Meer weten?

Wilt u ook online gevonden worden?

Laten we dan eens samen zitten om uw kansen te bespreken.

Of bel 02 / 880 80 90