Maakt u al online reclame?

Online reclame maken is een zeer efficiënte en relatief goedkope vorm van publiciteit. Reclame maken voor uw bedrijf via Google heeft als grote voordeel dat u zeer gericht uw doelgroep kunt aanspreken. Uw advertenties worden dus alleen gezien door mensen die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst.

Plaats een advertentie in de zoekresultaten in Google. Steeds als iemand op uw advertentie klikt, betaalt u daarvoor. De hoogte van dit bedrag èn de volgorde van de advertenties wordt bepaald via een veilingsysteem waarbij de hoogste bieder bovenaan staat.

Door uw website te optimaliseren, scoort u hoger in de organische zoekresultaten van Google. Het is gratis om in deze zoekresultaten te verschijnen, maar Google bepaalt wie bovenaan staat. Het vergt geduld en kennis van zaken om op deze manier online reclame te maken.

Ja, ik wil ook online reclame maken

Ontdek in een vrijblijvend gesprek welke kansen online reclame heeft voor uw bedrijf.

Of bel met +32(0)2 880 80 90

Vraag & Antwoord

De meest gestelde vragen over online reclame

Kan ik het effect van online reclame meten?

Zeker! In tegenstelling tot klassieke media (tv, radio, krant, magazine) is het bij online reclame perfect mogelijk om het rendement te bepalen. We meten het gedrag van uw bezoekers zodat we de kosten kunnen afzetten tegen het aantal contactaanvragen of verkopen via website. Hiermee weet u niet alleen wat online reclame u oplevert, maar kunnen we ook optimaliseren voor nòg betere prestaties.

Het internet is wereldwijd, maar ik werk enkel regionaal. Is online reclame dan wel iets voor mij?

Ja. Online reclame maken kan zeer gericht. Kies zelf de regio, taal en zelfs interesses van uw doelgroep. Zo bereikt u enkel die mensen die ook daadwerkelijk klant kunnen worden. Wij helpen u graag hiermee.

Is online reclame niet gewoon een kwestie van heel vaak klikken om bovenaan te komen?

Nee, dat is een fabeltje. Zoekmachines zoals Google willen enkel interessante websites tonen. Daarom kijken ze naar de inhoud van uw website: hoe interessanter deze is, hoe hoger uw positie wordt. De relevantie van een website wordt bepaald aan de hand van vele factoren, maar het aantal klikken is zeker niet de belangrijkste.

Tevreden klanten

Wij verzorgden reeds de online reclame voor diverse klanten

True webspace & workspace

Een flexible website met een hoge positie in Google. iSide ging de uitdaging aan en met succes: een Wordpress website voorbereid op de toekomst en vindbaar voor alle belangrijke zoektermen.

Winsol Dilbeek

Een regionale Adwords campagne voor het aantrekken van nieuwe klanten voor de Winsol vestiging in Dilbeek. Door slim om te gaan met het budget vonden meer mensen de weg naar Winsol Dilbeek.

Jumbo Games

Voor de feestdagen ontwikkelden we voor Jumbo Games interactieve advertentie banners voor 2 belangrijke spellen: Stratego en Party&Co. Deze advertenties werden via Weborama verspreid naar grote websites.

U wilt ook online reclame maken?

Praat met ons over de mogelijkheden. In een vrijblijvend gesprek leggen we de kansen van online reclame uit voor uw bedrijf.

Of bel met +32(0)2 880 80 90