Maakt u al online reclame?

Online reclame maken is een zeer efficiënte en relatief goedkope vorm van publiciteit. Reclame maken voor uw bedrijf via Google heeft als grote voordeel dat u zeer gericht uw doelgroep kunt aanspreken. Uw advertenties worden dus alleen gezien door mensen die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst.

Plaats een advertentie in de zoekresultaten in Google. Steeds als iemand op uw advertentie klikt, betaalt u daarvoor. De hoogte van dit bedrag èn de volgorde van de advertenties wordt bepaald via een veilingsysteem waarbij de hoogste bieder bovenaan staat.

Door uw website te optimaliseren, scoort u hoger in de organische zoekresultaten van Google. Het is gratis om in deze zoekresultaten te verschijnen, maar Google bepaalt wie bovenaan staat. Het vergt geduld en kennis van zaken om op deze manier online reclame te maken.

Ja, ik wil ook online reclame maken

Ontdek in een vrijblijvend gesprek welke kansen online reclame heeft voor uw bedrijf.

Of bel met +32(0)2 880 80 90

Vraag & Antwoord

De meest gestelde vragen over online reclame

Kan ik het effect van online reclame meten?

Zeker! In tegenstelling tot klassieke media (tv, radio, krant, magazine) is het bij online reclame perfect mogelijk om het rendement te bepalen. We meten het gedrag van uw bezoekers zodat we de kosten kunnen afzetten tegen het aantal contactaanvragen of verkopen via website. Hiermee weet u niet alleen wat online reclame u oplevert, maar kunnen we ook optimaliseren voor nòg betere prestaties.

Het internet is wereldwijd, maar ik werk enkel regionaal. Is online reclame dan wel iets voor mij?

Ja. Online reclame maken kan zeer gericht. Kies zelf de regio, taal en zelfs interesses van uw doelgroep. Zo bereikt u enkel die mensen die ook daadwerkelijk klant kunnen worden. Wij helpen u graag hiermee.

Is online reclame niet gewoon een kwestie van heel vaak klikken om bovenaan te komen?

Nee, dat is een fabeltje. Zoekmachines zoals Google willen enkel interessante websites tonen. Daarom kijken ze naar de inhoud van uw website: hoe interessanter deze is, hoe hoger uw positie wordt. De relevantie van een website wordt bepaald aan de hand van vele factoren, maar het aantal klikken is zeker niet de belangrijkste.

Tevreden klanten

Wij verzorgden reeds de online reclame voor diverse klanten

Klarna

Voor Klarna werkten we een Interscroller video advertentie uit. Deze zorgde voor heel wat vertoningen en viel goed op. Dankzij het slim inzetten van deze campagne konden we heel wat potentiële klanten bereiken voor Klarna.

Icorda

Een Adwords campagne voor het aantrekken van nieuwe klanten opzetten voor Icorda? Geen probleem. Voor de Webinars hebben wij ook een campagne opgezet op LinkedIn om zo nog meer mensen te bereiken. Dankzij deze slimme campagnes vonden meer mensen hun weg naar Icorda.

The Lombok Lodge

Voor dit luxe hotel in Indonesië ontwierpen wij een nieuwe advertentiecampagne die slimmer omgaat met het budget. Tevens verzorgen wij het website-onderhoud.

U wilt ook online reclame maken?

Praat met ons over de mogelijkheden. In een vrijblijvend gesprek leggen we de kansen van online reclame uit voor uw bedrijf.

Of bel met +32(0)2 880 80 90