Online adverteren met Google Adwords (SEA)

Een advertentie plaatsen naast de zoekresultaten of op een website. Dat kunt u met Google Adwords, het advertentieprogramma van Google. Adverteer doelgericht door uw potentiële klanten af te bakenen op locatie, zoekterm of interesse. U betaalt alleen als iemand op uw advertentie klikt en dus uw website bezoekt.

Adverteer heel gericht

Met Google Adwords adverteert u heel gericht. Kies bijvoorbeeld de regio, taal en interesses van uw doelgroep. En met een maximumbudget per dag/week/maand betaalt u nooit meer dan u wilt. Uiteraard kunt u steeds op ons advies rekenen voor het beste resultaat binnen uw budget.

Betaal enkel voor echte leads

Wij maken het resultaat van uw advertentiecampagne meetbaar. Door het aantal offerteaanvragen bijvoorbeeld, of door het aantal verkopen via uw website. Zo weet u niet alleen waar uw geld aan uitgegeven is, maar ook wat het heeft opgebracht.

Hoe werkt dat juist, adverteren in Google?

Onze aanpak voor optimale vindbaarheid

1) Campagne ontwerpen

Wij ontwerpen een advertentiecampagne die gericht is op uw doelgroep.

 • Wij selecteren de trefwoorden die passen bij uw product(en) en/of dienst(en) en die gebruikt worden door uw doelgroep.
 • Tevens werken wij een voorstel uit voor de advertenties die getoond zullen worden in Google. Uiteraard betrekken we u hierbij en heeft u steeds volledige inspraak.
 • Vervolgens plaatsen we de advertentiecampagne op een slimme manier in het Adwords systeem zodat uw advertenties optimaal zichtbaar zijn, waarna de campagne van start kan gaan.

2) Advertenties optimaliseren

Als de campagne actief is, volgen wij de prestaties proactief op en sturen bij waar nodig. Ons doel is zoveel mogelijk nieuwe klanten voor uw bedrijf tegen zo laag mogelijke kosten:

 • Enerzijds doen we dit door optimaal zichtbaar te zijn in Google met de beste advertentie voor de laagst mogelijke prijs per klik.
 • Anderzijds kunt u steeds op ons advies rekenen om van websitebezoekers échte klanten te maken; soms maakt een kleine aanpassing aan uw website al een groot verschil.

3) Proactief beheer

Wij maken alle inspanningen meetbaar. Na iedere maand ontvangt u van ons een uitgebreid rapport en een advies voor verbetering. Zo weet u precies hoe uw geld is uitgegeven, wat de campagne heeft opgeleverd en hoe u uw budget nog efficiënter kunt inzetten.

Op zoek naar een professionele Adwords partner?

In een persoonlijk gesprek lichten wij graag toe hoe wij het verschil maken.

Of bel met +32(0) 2 880 80 90

Waarom kiezen voor iSide?

Uw succes staat centraal en wij laten niet eerder los dan wanneer we resultaat hebben bereikt voor uw bedrijf. iSide denkt met u mee en is altijd transparant.

8 redenen

 • Betaal nooit meer teveel voor een klik,
 • Optimaal zichtbaar in Google,
 • Onafhankelijk beheer: het hoogste rendement telt,
 • Proactief advies voor verbetering,
 • Transparantie in de uitgaven en resultaten,
 • De campagne wordt uw eigendom,
 • Maandcontract, geen langlopende verplichting,
 • Scherpe prijs, compleet pakket.

Google Adwords gecertificeerd

iSide is Google Adwords gecertificeerd en wij zijn officieel Google Partner. Dit betekent dat wij alles kennis en ervaring in huis hebben om van uw advertenties een succes te maken.

Tevreden Adwords klanten

Zij kozen al voor een resultaatgerichte aanpak

Winsol Dilbeek

Een regionale Adwords campagne voor het aantrekken van nieuwe klanten voor de Winsol vestiging in Dilbeek. Door slim om te gaan met het budget vonden meer mensen de weg naar Winsol Dilbeek.

Icorda

Een Adwords campagne voor het aantrekken van nieuwe klanten opzetten voor Icorda? Geen probleem. Voor de Webinars hebben wij ook een campagne opgezet op LinkedIn om zo nog meer mensen te bereiken. Dankzij deze slimme campagnes vonden meer mensen hun weg naar Icorda.

Klarna

Voor Klarna werkten we een Interscroller video advertentie uit. Deze zorgde voor heel wat vertoningen en viel goed op. Dankzij het slim inzetten van deze campagne konden we heel wat potentiële klanten bereiken voor Klarna.

Vraag en antwoord

De meest gestelde vragen over Google Adwords en online adverteren

Hoeveel kost adverteren met Google Adwords?

Elke keer als iemand op uw advertentie klikt, betaalt u een bedrag aan Google. De hoogte van dit bedrag wordt bepaald door middel van een veilingsysteem. De hoogste bieder mag zijn advertentie bovenaan plaatsen. Hoeveel u moet betalen, ligt dus aan hoeveel u biedt en aan hoeveel uw concurrentie biedt. Tegenwoordig heeft echter de kwaliteit van uw advertentie ook een grote invloed op de prijs per klik: kwalitatieve advertenties worden beloond met een hogere plaats voor een lagere prijs.

Wat doen jullie precies voor mij? Adwords kan ik toch ook wel zelf?

Wij zijn Adwords-gecertificeerd en kennen het systeem door en door. Als wij uw campagne beheren, weet u dus dat u nooit te veel betaalt voor een klik en dat u altijd optimaal zichtbaar bent. Zo bespaart u niet alleen (veel) geld, maar haalt u ook een hoger rendement. Uiteraard mag u het altijd eerst eens zelf proberen.

Word ik op kosten gejaagd als mijn concurrenten heel vaak op mijn advertentie gaan klikken??

Nee. Adwords herkent automatisch herhaalde en valse klikken zodat u daarvoor niet hoeft te betalen. Tevens kunt u een maximum budget instellen zodat u nooit meer betaalt dan u wilt. U heeft zelf dus volledige controle over de uitgaven.

Ontdek de kansen van online adverteren

In een vrijblijvend gesprek leggen we graag de mogelijkheden uit voor uw bedrijf.

Of bel met +32(0)2 880 80 90