Staat u al hoog in Google?

Een aankoop begint steeds vaker online. Hoog in Google staan is dus belangrijk. Zo bereikt u mensen die op zoek zijn naar uw producten, maar uw bedrijf nog niet kennen. Hoe hoog staat u in Google?

Met Adwords plaatst u een advertentie naast de zoekresultaten van Google. Deze advertenties staan aan de rechterkant en soms ook bovenaan. Hierin verschijnen is niet gratis, maar u betaalt pas wanneer iemand op uw advertentie klikt en dus uw website bezoekt.

Door optimalisatie van uw website, komt uw website hoog in de organische zoekresultaten van Google. Deze staan aan de linkerkant van het scherm en hierin verschijnen is gratis. De volgorde wordt bepaald aan de hand van een algoritme waarbij de meest relevante website bovenaan staat.

Waarom hoog in Google?

Het belang om met uw bedrijf hoog in Google te staan

Bepaal nauwkeurig het rendement

Een groot voordeel van online marketing is dat het rendement nauwkeurig gemeten kan worden. Zo weet u precies wat het effect was van de inspanningen en neemt u onderbouwde beslissingen over eventuele verbeteringen.

Word gezien als kwaliteitsmerk

Bedrijven die hoog in Google staan, worden gezien als betrouwbare en kwaliteitsvolle merken. Uiteraard gebruikt Google dit niet als criteria voor de rangschikking van zoekresultaten, maar hoog in Google staan helpt zo wel uw imago te verbeteren.

Spreek gericht uw doelgroep aan

Als u hoog in Google staat bij de zoektermen die uw doelgroep gebruikt, bereikt u op een efficiënte manier potentiële klanten. Zo trekt u nieuwe klanten en uw verkoop zal toenemen.

Deze klanten brachten wij al hoog in Google

Caffè Zarazzo

Het parallax ontwerp van de website zorgt voor een interactieve en moderne uitstraling, terwijl de verbeterde contactmogelijkheden zorgen voor meer aanvragen via de website.

Table Art Design

Een uitgebreide webwinkel compleet met voorraadbeheer en betaalsysteem. iSide zorgde voor het ontwerp, de ontwikkeling en de zoekmachine-optimalisatie van de website.

Meubelzone

Zowel de technische als inhoudelijke optimalisatie van de website nam iSide onder handen. We letten niet alleen op de verbetering van de vindbaarheid, maar ook op een betere gebruikservaring.

Ook hoog in Google met uw website?

In een vrijblijvend gesprek leggen we graag uit hoe wij te werk gaan om uw website hoog in Google te brengen.

Of bel met +32(0)2 880 80 90