Haal een hoger rendement met uw website

U heeft een website of adverteert al online maar het resultaat valt tegen? Vertrouw op onze expertise om een hoger rendement te halen met uw website. Wij maken alles inzichtelijk en gaan doelgericht te werk om uw online inspanningen te laten renderen. Kies voor meer succes online!

Conversie optimalisatie

Door conversie optimalisatie wordt een groter deel van uw website bezoekers ook daadwerkelijk klant. We nemen de drempels weg die uw bezoekers tegenhouden om te converteren: contact opnemen, een aankoop doen, etc. iSide staat u bij met vele jaren ervaring in conversie optimalisatie.

A/B-testing

Met A/B-testing wordt uw website beter op basis van feiten. We testen zaken als de kleur of positie van een knop, tekst of afbeelding. Soms maakt een kleine aanpassing een groot verschil op het resultaat van uw website. Meer conversies, daar doen we het voor.

Web analytics

Website statistieken zijn essentieel om het resultaat van uw online inspanningen te meten. Ze geven niet alleen inzicht in aantallen, maar vooral in het gedrag van uw bezoekers. iSide helpt u met een degelijke inrichting van uw web analytics zodat u precies ziet welke verbeteringen nodig zijn voor een hoger rendement.

Dashboarding

Volg uw resultaten op de voet met een dashboard. Op een dashboard worden de belangrijkste cijfers verzameld zodat u en uw medewerkers in één oogopslag gemotiveerd worden om nog beter te presteren. iSide helpt u met de inrichting van een compleet dashboard, bijvoorbeeld in Klipfolio of in Geckoboard.

Wilt u online ook meer succes?

In een vrijblijvend gesprek leggen we graag de mogelijkheden uit om een hoger rendement te behalen met uw website.