Werken SEO-bedrijven samen met zoekmachines als Google?

Op de vraag of zoekmachine optimalisatie (SEO) bedrijven samenwerken met zoekmachines als Google kunnen we heel kort zijn: NEEN. Geen enkele belangrijke zoekmachine laat dergelijke relaties toe, dus dit is onmogelijk.

Uiteraard zijn er toch altijd bedrijven die beweren dat zij een samenwerking hebben met bijvoorbeeld Google waardoor uw website ineens bovenaan zou komen te staan. Dit zullen zij echter nooit waar kunnen maken, omdat een dergelijke samenwerking dus niet kan bestaan.

Wanneer u een bedrijf tegenkomt die dergelijke beweringen doet, wees dan direct op uw hoede. De kans is groot dat zij onethische methoden gebruiken die in strijd zijn met de regels van de zoekmachines. Dergelijke optimalisaties kunnen de reputatie van uw website schaden en zelfs tot gevolg hebben dat uw website op een zwarte lijst komt te staan, wat betekent dat u verbannen wordt uit de zoekresultaten en dus helemaal niet meer vindbaar bent.

Lees wat Google u aanraadt over SEO-bedrijven

Volgens de regels

iSide zal altijd volgens de regels van de zoekmachines werken om uw website bovenaan in Google te krijgen. Wij gebruiken methoden die door Google zijn erkend en geven u graag tot in detail inzage in hoe wij te werk gaan.

iSide ook voor uw bedrijf?