Eerste artikeldirectorie op Belgische bodem

Artikelmarketing is een vorm van marketing die zich de laatste tijd steeds sneller ontwikkeld in het Nederlandse taalgebied. Het fenomeen is gestart in de Verenigde Staten, maar overtuigt ondertussen steeds meer mensen in Nederland en Belgi van zijn efficintie. Artikelmarketing is een eenvoudige manier om publiciteit te geven aan een website en daarmee de online reputatie op te bouwen. In Nederland bestaan reeds verschillende websites waar het mogelijk is artikelen toe te voegen, maar op Belgische bodem bestond er nog geen artikeldirectorie. Tot voor kort. Vanaf deze week is de website www.artikelmarketing.be gestart en deze website bevindt zich 100% op Belgische bodem.

Een van de grote voordelen van artikelmarketing is dat het een zeer krachtig middel is in de optimalisatie van een website voor een toppositie in de zoekresultaten van zoekmachines. Onderaan elk artikel is namelijk ruimte om je als schrijver kort voor te stellen en een link te plaatsen naar jouw website. Elke internet marketeer zal het me eens zijn als ik zeg dat deze linkverwijzing van zeer veel waarde is voor jouw website, omdat de pagina waar deze link staat over hetzelfde onderwerp gaat als jouw eigen website. En relevantie is wat zoekmachines belangrijk vinden! Heb jij zelf een Belgische website (.be) dan is een verwijzing vanaf een andere Belgische website zelfs van extra waarde om je positie in Belgi te versterken. Daarom was er nood aan een Belgische artikeldirectorie.

Naast het verbeteren van de positie in de zoekmachines helpt artikelmarketing ook in het verbeteren van je imago. Een artikel dient namelijk informerend geschreven te worden (en niet wervend), waardoor jij je vakkennis kunt laten zien aan de lezer van het artikel. Mensen gaan jou zien als een expert in je vakgebied en de kans is dan ook groot dat ze doorklikken naar je website voor meer informatie over jouw producten of diensten.

Start vandaag nog met Artikelmarketing op www.artikelmarketing.be

iSide ook voor uw bedrijf?