Website voor advocatenkantoor

Voor een advocatenkantoor is een website steeds belangrijker om gevonden te worden door nieuwe klanten. Elk advocatenkantoor heeft zijn eigen expertise en wat is een beter medium om dit kenbaar te maken dan via een website. Naast de beschrijving van uw expertise plaatst u bijvoorbeeld ook een overzicht van het team op de website of gebruikt u een blog/nieuws sectie om in te spelen op de actualiteit.

iSide ondersteunt advocaten bij het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke website.

Waarom een website?

Als advocaat is het belangrijk om online aanwezig te zijn met een nette website. Laat zien welke diensten u aanbiedt en bovenal: dat u expert bent in uw vakgebied. Toon een overzicht van uw team met elk zijn expertise en overtuig potentiële klanten met uw kennis van de laatste wetgeving.

Waarom iSide?

Wij hebben reeds vele jaren ervaring met het bouwen van websites en we werkten reeds voor verschillende advocatenbureaus. Daarom weten wij precies welke elementen belangrijk zijn op de website van een advocaat.
iSide onderscheidt zich door een transparante aanpak, gericht op resultaat in de vorm van nieuwe klanten.
Geen langlopende contracten, geen verborgen kosten. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Website voor een advocatenkantoor nodig?

Laten we eens samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90

Wij bouwden reeds websites voor advocaten

Sport Medisch Centrum Amsterdam

Een moderne website met plaats om elk onderdeel van het lichaam nader toe te lichten: via een mensfiguur kan de bezoeker aangeven waar hij last van heeft en direct een afspraak maken.

Securitas HetNieuweBeveiligen

iSide ontwikkelde voor Securitas Nederland een flexibele Wordpress website welke draait rond enerzijds een onderzoeksrapport en anderzijds de informerende studiosessies. Via de website kan men het rapport downloaden, zich aanmelden voor de studiosessies en nadien kunnen de video's bekijken worden.

Duwoners Huurdersvereniging

Een makkelijk toegankelijk platform voor een huurdersvereniging voor studenten. Visueel, speels en modern zijn de kernwoorden.

Benieuwd hoe wij uw website resultaatgericht maken?

We leggen dit graag uit in een persoonlijk gesprek.

Of bel met +32 (0)2 880 80 90