Toppositie zoekmachines

U wilt een toppositie in de zoekmachines?

Een toppositie in de zoekmachines. Het klinkt mooi en dat is het ook. Met een toppositie bent u zichtbaar voor nieuwe klanten die op zoek zijn naar uw producten. Wij helpen u graag om dit te realiseren.

Hoog in Google

Toppositie door te optimaliseren

Een toppositie in de organische zoekresultaten krijgt u door uw website te optimaliseren. Is uw website relevant voor de ingevoerde zoekterm, dan krijgt u een hoge positie aan de linkerkant van het scherm.

> meer over onze optimalisatie

Toppositie door te adverteren

Een toppositie kunt u ook krijgen door te adverteren in Google. Plaats een advertentie rechts naast de zoekresultaten en betaal enkel wanneer iemand op uw advertentie klikt.

> meer over onze advertenties

Bel voor meer informatie of advies +32 (0) 2 880 80 90

Unieke kansen met een toppositie

Het internet biedt vrijwel elk bedrijf unieke kansen. Of u nu zelfstandige bent, een KMO heeft of van een groot bedrijf bent. Zowel bedrijven in de Business-to-Customer (B2C) sector als in de Business-to-Business (B2B) sector kunnen het internet inzetten om nieuwe klanten aan te werven.

Online oriëntatie

Een eerste oriëntatie voor de aankoop van een nieuw product of dienst gebeurt steeds vaker online. Daarbij is in 99 procent van de gevallen Google het begin van de zoektocht. Ook wanneer het om iets gaat dat enkel in de ‘offline-wereld’ verkregen kan worden, zoekt de consument online al naar informatie.

Betrouwbaar merk

Uit onderzoek is gebleken dat bedrijven met een toppositie in de zoekmachines, worden gezien als kwalitatieve en betrouwbare merken. Uiteraard is dit niet de criteria die door de zoekmachine wordt gebruikt, maar u kunt van deze wetenschap wel gebruik maken om het vertrouwen van uw klant te krijgen.

Productnaam of bedrijfsnaam

Het klinkt misschien logisch, maar veel bedrijven zijn zich niet bewust van het feit dat nieuwe klanten hun bedrijf nog niet kennen en dus niet zullen zoeken op hun bedrijfsnaam. In plaats daarvan zoeken zij op het product dat u verkoopt. Loop dus geen klanten mis door niet vindbaar te zijn.

Wij behaalden reeds een toppositie voor:

Winsol Dilbeek

Een regionale Adwords campagne voor het aantrekken van nieuwe klanten voor de Winsol vestiging in Dilbeek. Door slim om te gaan met het budget vonden meer mensen de weg naar Winsol Dilbeek.

Atuin Tuincentrum

Ook planten en alles voor de tuin wordt online verkocht. Atuin is volledig afhankelijk van online verkoop en vooral in het voor- en najaar is het dus belangrijk om optimaal gevonden te worden. Wij hielpen met een Adwords advertentiecampagne de zichtbaarheid in Google te vergroten.

The Lombok Lodge

Voor dit luxe hotel in Indonesië ontwierpen wij een nieuwe advertentiecampagne die slimmer omgaat met het budget. Tevens verzorgen wij het website-onderhoud.

Ook een toppositie in de zoekmachines?