Enkele voorbeelden
want u hoeft ons niet zomaar te geloven.

Nattou

Alles voor je baby
Disciplines: Website

Een internationale website waarmee de emotie van het Nattou merk overgebracht wordt. Naast het presenteren van de catalogi bevat deze website ook een webshop en kunnen knuffels gepersonaliseerd worden.

Kinderfysiotherapie Amsterdam

Fysiotherapie voor kinderen
Disciplines: Website

Het moderne ontwerp van deze website sluit perfect aan bij de doelgroep. Centraal staat het snel vinden van de juiste informatie. Uiteraard is de website volledig responsive uitgevoerd.

Sauna Lagune

Een lagune van rust
Disciplines: Website

Een geanimeerde website voor een wellness en sauna met contactmogelijkheden en de mogelijkheid om cadeaubonnen te bestellen. Inclusief integratie met extern reservatiesysteem.

iSide ook voor uw bedrijf?

Stars and Stories

Online reviews en ratings
Disciplines: Website

Een moderne website voor een snel groeiend bedrijf dat online beoordelingen aanbiedt. iSide ontwikkelde een flexibele oplossing in Wordpress waarmee snel en eenvoudig aanpassingen gemaakt kunnen worden.

Rijwielen De Meester

Fietsen & Scooters
Disciplines: Website

Meerdere websites binnen één geïntegreerde Magento webshop installatie. Omdat online steeds belangrijker is, was een professionalisering nodig om de klant beter van dienst te zijn en om zelf flexibel te zijn in het onderhoud van de website. Zie ook eFietsExpert.be

True Managed Hosting

Eén van de grootste hostingproviders van Nederland
Disciplines: Adverteren, Optimalisatie, Website

Een flexible website met een hoge positie in Google. iSide ging de uitdaging aan en met succes: een Wordpress website voorbereid op de toekomst en vindbaar voor alle belangrijke zoektermen.

Workx advocaten

Advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht
Disciplines: Optimalisatie, Website

De moderne aanpak van dit nieuwe advocatenkantoor vroeg om een eigentijdse website die goed gevonden wordt in Google. Ondertussen vonden al vele klanten de weg naar Workx via internet.

Duwoners Huurdersvereniging

Huurdersvereniging voor studenten
Disciplines: Website

Een makkelijk toegankelijk platform voor een huurdersvereniging voor studenten. Visueel, speels en modern zijn de kernwoorden.

The Lombok Lodge

Luxe hotel in Indonesië
Disciplines: Adverteren, Website

Voor dit luxe hotel in Indonesië ontwierpen wij een nieuwe advertentiecampagne die slimmer omgaat met het budget. Tevens verzorgen wij het website-onderhoud.

Multrix Online Werkplekken

Werkplekken in de cloud
Disciplines: Adverteren, Optimalisatie, Website

We begonnen met de website over te zetten naar Wordpress en deze te optimaliseren voor de zoekmachines. Daarna breidden we de marketing uit met extra landingspagina’s en bouwden we aan diverse advertentiecampagnes met Adwords.

Winsol Dilbeek

Ramen, deuren, zonwering en meer
Disciplines: Adverteren

Een regionale Adwords campagne voor het aantrekken van nieuwe klanten voor de Winsol vestiging in Dilbeek. Door slim om te gaan met het budget vonden meer mensen de weg naar Winsol Dilbeek.

Caffè Zarazzo

Koffie(machines) op het werk
Disciplines: Optimalisatie, Website

Het parallax ontwerp van de website zorgt voor een interactieve en moderne uitstraling, terwijl de verbeterde contactmogelijkheden zorgen voor meer aanvragen via de website.

Travel2Galaxy Reisorganisatie

De moderne vorm van reisaanbiedingen
Disciplines: Website

Een moderne reisorganisatie die een nieuwe vorm van reisaanbiedingen introduceert. Wij ontwikkelden de website zodat de reizen én vliegtickets direct online geboekt kunnen worden. En achteraf kijk je op de website terug naar de foto’s.

GeBa Schrijnwerkerij

Algemene schrijnwerkerij in en rond het huis
Disciplines: Adverteren, Optimalisatie, Website

Een moderne website gebaseerd op de bestaande huisstijl. De combinatie van optimalisatie en advertenties zorgde in korte tijd voor vele nieuwe klanten.

Sport Medisch Centrum Amsterdam

Sportartsen en fysiotherapeuten
Disciplines: Optimalisatie, Website

Een moderne website met plaats om elk onderdeel van het lichaam nader toe te lichten: via een mensfiguur kan de bezoeker aangeven waar hij last van heeft en direct een afspraak maken.

Bedrijvencentrum Zennevallei

Kantoren en opslagruimte
Disciplines: Optimalisatie, Website

Een meertalige website waarop alle aspecten van het bedrijvencentrum een plaats hebben. Gekoppeld met een optimalisatie zorgt dit voor veel extra aandacht voor de kantoren en opslagruimtes.

Atuin Tuincentrum

Online planten en tuincentrum
Disciplines: Adverteren

Ook planten en alles voor de tuin wordt online verkocht. Atuin is volledig afhankelijk van online verkoop en vooral in het voor- en najaar is het dus belangrijk om optimaal gevonden te worden. Wij hielpen met een Adwords advertentiecampagne de zichtbaarheid in Google te vergroten.

CS-AR architects

Architectenbureau in Amsterdam
Disciplines: Website

Door het tv-programma Huizenjacht kwam CS-AR steeds meer in de aandacht. Een goede online presentatie was dus belangrijk. iSide bouwde een website met integratie van sociale media waarop alle projecten uit verleden en toekomst een plaats krijgen.

iSide ook voor uw bedrijf?