Over iSide

iSide: uw partner voor online

Bij iSide werken gedreven vakspecialisten met een passie voor internet. Wij hebben uitgebreide kennis van online marketing en alles wat daar bij komt kijken. Wij volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. In onze aanpak staan uw doelstellingen centraal en wij laten niet eerder los dan wanneer er resultaat is bereikt voor uw bedrijf.

2009
bescheiden begin na het afronden van onze studies

2010/2011
eerste grote projecten, vanaf nu fulltime bezig

2012/2013
hard werken in uitdagende en gevarieerde projecten

2014/2015
veel grotere klanten mogen verwelkomen

2016
voortaan is iSide een BVBA

2017…
we ontvangen ook u graag als klant

Wat zeggen onze klanten?

“Gisteren 2 mooie cliënten langs gekregen die ons via internet (SEO) hadden gevonden. Veel dank!”

Jochem de Roos – Workx advocaten

“Een vervijfvoudiging van onze websitebezoekers binnen 6 maanden. Super!”

Henk Louwé – TrailerTrading

“Erg enthousiast over onze nieuwe website.
Groot compliment!”

Charlotte van der Mijn – Permeduc

Als het gaat over online

denken wij graag met u mee

Website-ontwikkeling

Wij doen niets liever dan volledige websites bouwen. Snel, gebruiksvriendelijk en met een slim ontwerp. Want uw website is het online ontmoetingspunt met uw klanten en een goede indruk maken is essentieel.

Zoekmachine optimalisatie

Wij optimaliseren uw website om deze hoger te laten scoren bij zoekmachines. Zo bereikt u meer mensen die uw bedrijf nog niet kenden, maar wel op zoek zijn naar uw producten of diensten.

Online adverteren

Plaats een advertentie naast de zoekresultaten of op een website met Google Adwords. U betaalt enkel als iemand op uw advertentie klikt en daarmee dus uw website bezoekt.

Vacatures

Full Stack Web developer

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een full stack web developer. Je ontwikkelt websites en webapplicaties, hoofdzakelijk in WordPress, voor kleine en grote klanten in de Benelux. Ook ben je betrokken bij de uitvoering van de online marketing (SEO, advertenties) voor onze klanten.

Stagiair online marketing

Ben jij een enthousiaste stagiair die graag meer leert over online marketing en alles wat daar bij komt kijken? iSide heeft regelmatig opdrachten voor stagiairs beschikbaar. Voor ons is een stage geslaagd als jij zoveel mogelijk hebt bijgeleerd.

Meer weten over iSide of online marketing?