Online adverteren met Adwords

Online adverteren met Google Adwords (SEA)

Een advertentie plaatsen naast de zoekresultaten of op een website. Dat kunt u met Google Adwords, het advertentieprogramma van Google. Adverteer doelgericht door uw potentiële klanten af te bakenen op locatie, zoekterm of interesse. U betaalt alleen als iemand op uw advertentie klikt en dus uw website bezoekt.

Online adverteren met Google Adwords

Onze pakketten voor online adverteren

Basis

Met een beperkt budget snel en gericht online adverteren.

 

 • standaardcampagne
 • 1 landingspagina
 • 1 conversiemeting
 • Adwords-budget tot € 200 p.m.
 • gratis € 120 Adwords-krediet*

Plus

Slimmer adverteren in Google met de focus op optimale zichtbaarheid.

 

 • campagne op maat
 • tot 3 landingspagina’s
 • tot 3 conversiemetingen
 • enkel in zoekresultaten
 • gratis € 120 Adwords-krediet*

Pro

Uitgebreid adverteren met de focus op een hoog rendement.

 

 • campagne(s) op maat
 • meerdere landingspagina’s
 • uitgebreide conversiemeting
 • zoekresultaten en partnerwebsites
 • gratis € 120 Adwords-krediet*

Adverteer regionaal

Het internet is wereldwijd, maar toch kunt u heel gericht adverteren. Kies de regio, taal en interesses van uw doelgroep waardoor uw advertenties enkel worden getoond aan mensen die ook daadwerkelijk klant kunnen worden.

Bepaal nauwkeurig het rendement

Wij maken het resultaat van uw advertentiecampagne meetbaar. Door het aantal offerteaanvragen bijvoorbeeld, of door het aantal verkopen via uw website. Zo weet u niet alleen waar uw geld aan uitgegeven is, maar ook wat het heeft opgebracht.

Hoe gaan wij te werk?

1) Ontwerpen

Wij ontwerpen een advertentiecampagne gericht op uw doelgroep. Met trefwoorden die passen bij uw producten èn die gebruikt worden door uw doelgroep. Vervolgens plaatsen we het geheel op een slimme manier in het Adwords-systeem.

2) Optimaliseren

Zodra de campagne actief is, volgen wij de prestaties op de voet en sturen bij waar nodig. Ons doel is een optimale zichtbaarheid tegen een zo laag mogelijke klik. Hierdoor weet u dat u nooit teveel betaald voor een klik en dat uw advertenties steeds bovenaan staan.

3) Beheren

Na iedere maand ontvangt u van ons een uitgebreid rapport en een advies voor verbetering. Zo weet u direct hoe uw geld is uitgegeven, wat de campagne heeft opgeleverd en welke mogelijkheden er zijn om uw budget nog efficiënter te gebruiken.

Bel voor meer informatie of advies +32 (0) 2 880 80 90

Wij beheerden al Google Adwords campagnes voor:

Winsol Dilbeek

Een regionale Adwords campagne voor het aantrekken van nieuwe klanten voor de Winsol vestiging in Dilbeek. Door slim om te gaan met het budget vonden meer mensen de weg naar Winsol Dilbeek.

Multrix Online Werkplekken

We begonnen met de website over te zetten naar Wordpress en deze te optimaliseren voor de zoekmachines. Daarna breidden we de marketing uit met extra landingspagina's en bouwden we aan diverse advertentiecampagnes met Adwords.

The Lombok Lodge

Voor dit luxe hotel in Indonesië ontwierpen wij een nieuwe advertentiecampagne die slimmer omgaat met het budget. Tevens verzorgen wij het website-onderhoud.

Vraag en antwoord

De 3 meest gestelde vragen over Google Adwords

Hoeveel moet ik aan Google betalen?

Elke keer als iemand op uw advertentie klikt, betaalt u een bedrag aan Google. De hoogte van dit bedrag wordt bepaald door middel van een veilingsysteem. De hoogste bieder mag zijn advertentie bovenaan plaatsen. Hoeveel u moet betalen, ligt dus aan hoeveel u biedt en aan hoeveel uw concurrentie biedt. Tegenwoordig heeft echter de kwaliteit van uw advertentie ook een grote invloed op de prijs per klik: kwalitatieve advertenties worden beloond met een hogere plaats voor een lagere prijs.

Wat doen jullie precies voor mij? Adwords kan ik toch ook wel zelf?

Wij zijn Adwords-gecertificeerd en kennen het systeem door en door. Als wij uw campagne beheren, weet u dus dat u nooit te veel betaalt voor een klik en dat u altijd optimaal zichtbaar bent. Zo bespaart u niet alleen (veel) geld, maar haalt u ook een hoger rendement. Uiteraard mag u het altijd eerst eens zelf proberen.

Word ik op kosten gejaagd als mijn concurrenten heel vaak op mijn advertentie gaan klikken??

Nee. Adwords herkent automatisch herhaalde en valse klikken zodat u daarvoor niet hoeft te betalen. Tevens kunt u een maximum budget instellen zodat u nooit meer betaalt dan u wilt. U heeft zelf dus volledige controle over de uitgaven.

Welke kansen biedt online adverteren voor u?