Bovenaan staan in Google

Staat u al bovenaan in Google?

Bovenaan in Google staan is meer dan ooit belangrijk. Niet alleen bereikt u door de enorme toename van internetgebruikers een groot publiek; bovenaan staan zorgt er ook voor dat u heel gericht uw klanten aanspreekt. Uw website staat immers bovenaan voor de zoektermen die relevant zijn voor uw bedrijf.

Hoog in Google

Bovenaan door optimalisatie

Uw website optimaliseren om deze bovenaan in Google te krijgen. Zoekmachine optimalisatie richt zich op de organische zoekresultaten aan de linkerkant van het scherm. Hierin verschijnen is gratis, maar uw website moet voldoende relevant zijn om bovenaan vermeld te worden.

> meer over zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bovenaan met advertenties

Wilt u snel bovenaan staan? Dan plaatst u best een advertentie. De hoogste bieder staat bovenaan in Google en u betaalt enkel wanneer iemand op uw advertentie klikt. Zelfs met een beperkt budget is het mogelijk om op deze manier bovenaan in Google te komen.

> meer over online advertenties

Hoe u bovenaan in Google komt:

Wellicht heeft u zich al eens afgevraagd hoe het kan dat de ene website bovenaan staat in Google, terwijl de andere nauwelijks vindbaar is. Het antwoord is relevantie. Websites die het meest relevant zijn voor de ingevoerde zoekterm, staan bovenaan. Om de relevantie te bepalen, gebruikt Google een algoritme dat elke website scant en rangschikt aan de hand van diverse factoren. De website die het beste scoort, wordt beloond met een positie bovenaan in Google.

Vragen of meer info?

Deze klanten staan al bovenaan in Google:

Meubelzone

Zowel de technische als inhoudelijke optimalisatie van de website nam iSide onder handen. We letten niet alleen op de verbetering van de vindbaarheid, maar ook op een betere gebruikservaring.

SmartVibes (voorheen SmartDate)

SmartDate (tegenwoordig SmartVibes) wilde een autoriteit worden op het gebied van speeddaten. Na de optimalisatie van iSide domineerde zij de eerste pagina op Google.

Table Art Design

Een uitgebreide webwinkel compleet met voorraadbeheer en betaalsysteem. iSide zorgde voor het ontwerp, de ontwikkeling en de zoekmachine-optimalisatie van de website.

Ook bovenaan staan in Google?